West: Výkon hodnotím pozitivně

6. 7. 2022
Redakce

Opava – V rámci soustředění v polské Wodzislawi sehráli fotbalisté Slezského FC přípravné utkání s GKS Jastrzebie. Tým z třetí nejvyšší polské soutěže příliš odporu nekladl a Slezané si v klidu dokráčeli pro svou první výhru. Utkání hodnotí trenér Roman West.

„Za výhru jsme velmi rádi, protože i v přípravě je potřeba sbírat dobré výsledky kvůli lepšímu budování hry a sebevědomí jednotlivých hráčů. V dnešním zápase jsme si vytvořili nespočet šancí, za což jsem vzhledem k terénu velmi šťastný. V určitých pasážích se však stále trápíme v zakončení,“ začal své hodnocení Roman West.

„Dneska jsem také velmi rád za brankáře Mikuláše Kubného, který po roce chytal v A-týmu, odchytal celý zápas, a navíc si připsal nulu. Zároveň jsme opět protočili dvacet hráčů, takže stále máme prostor sledovat jednotlivé hráče v zátěži fyzické i herní. Dneska bych hodnotil výkon pozitivně,“ pokračoval West.

„Dnešní zápas po absenci v Kravařích již absolvoval Tomáš Vincour, který odehrál celé utkání. V Polsku s námi netrénuje Jirka Janoščín vinou menšího zranění a včera si drobné šrámy z tréninku odnesl také Adam Rychlý. Vlastně nebyla ani jiná volba, než že si Tomáš zahraje celé utkání,“ uzavřel své hodnocení.


sdílet