Lumír Číž novou posilou SFC

13. 7. 2022
Redakce

Opava – Do opavského brankoviště přichází Lumír Číž z Baníku Ostrava. V Opavě podepsal smlouvu na dva roky.

Lumír Číž přichází z Baníku Ostrava, kde naposledy chytal v MSFL v ostravském béčku. Během své kariéry si vyzkoušel i FORTUNA:NÁRODNÍ LIGU v Jihlavě, kde odchytal 14 zápasů. V minulosti naskočil také za mládežnické reprezentační výběry, když si připsal po jednom startu v reprezentaci U18 a U19. Lumír Číž v Opavě podepsal do roku 2024.

„V Opavě jsem již od začátku přípravy, která je velmi tvrdá a náročná. Jsem však šťastný, že tady můžu být a že jsme se domluvili na smlouvě. Udělám maximum pro to, abych se prosadil a pomohl Opavě k návratu zpět do první ligy. Opava je klub s historií a já udělám vše pro to, abych byl platným členem a pomohl klubu vrátit se zpět mezi elitu,“ uvedla nová posila opavského brankoviště.

„Na Lumíra jsme dostali tip a následně jsme si o něm získali více informací. Po jeho zapojení do přípravy se potvrdily naše předpoklady. Lumír má výbornou rozehrávku a disponuje také skvělou organizací hry. Věřím, že našemu týmu přinese hodnoty,“ uvedl na adresu nové brankářské posily sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

Součástí transferu je také přestup dorostence Martina Blažeje, který míří do Baníku Ostrava.


sdílet