West: Kroměříž jsme vůbec do ničeho nepustili

17. 7. 2022
Redakce

Opava – V předposledním zápase přípravy se Slezský, na hřišti v Kobeřicích, utkal s třetiligovou Kroměříží. Utkání zvládl a zvítězil 2:0. Jak utkání viděl trenér Roman West?

„Do utkání jsme vstoupili dobře, když hned ve druhé minutě měl velkou šanci Ščudla. Jinak soupeř v prvním poločase dobře bránil v bloku a my jsme měli problém se dostat do jejich obrany. Bylo tam několik střel ze šestnáctky, ale jinak nic velkého. Nicméně jsme se zaslouženě po pěkné akci dostali do vedení," začal hodnocení trenér Roman West.

„Druhý poločas, to byl znovu festival zahozených gólových šancí. Měli jsme znovu snad sedm nebo osm velkých gólových šancí a je škoda, že jsme je neproměnili a nebyli jsme dlouho schopni přidat nejen druhý, ale i třetí, čtvrtý nebo pátý gól, tak aby se soupeř definitivně zlomil a my mohli hrát v klidu. Za stavu 1:0 je totiž utkání otevřené až do konce a může se stát cokoliv," pokračoval Roman West.

„Velká pochvala každopádně patří týmu za to, jak pracoval do defenzivy, protože Kroměříž jsme vůbec do ničeho nepustili. Z tohoto pohledu jsme tedy spokojeni. Nicméně ve druhém poločase jsme měli přidat více gólů a zápas definitivně rozhodnout. Každopádně jsme ale rádi za vítězství," uvedl West.


sdílet