Slezský má nové vedení, předsedou představenstva se stal Lukáš Petřík

25. 7. 2022
Redakce

Opava – Na valné hromadě akciové společnosti, která se uskutečnila v pondělí 25. července, došlo k odvolání představenstva a dozorčí rady akciové společnosti, tak jak bylo schváleno na zasedání zastupitelstva Statutárního města Opava, které se konalo 20. června 2022.

Novými členy představenstva Slezského fotbalového clubu a.s., které je nově tříčlenné, jsou Lukáš Petřík, Roman Kovář a Jaroslav Kolínek. Lukáš Petřík, jenž naposledy působil v třetiligovém Hlučínu, jakožto výkonný ředitel klubu, se pak stal novým předsedou představenstva.

Změny doznala také dozorčí rada akciové společnosti. V dozorčí radě znovu zasedne Ing. Petra Hlaváčová, kterou doplní právník Mgr. Michal Mitura a Václav Sigmund.

„Byla to pro mne velká čest a zkušenost působit v tomto klubu jakožto předseda představenstva. Rád bych proto poděkoval všem členům představenstva a zaměstnancům za jejich práci a také všem partnerům a zejména hlavnímu akcionáři, za jeho dlouholetou podporu fotbalu. Zároveň bych pak jménem končícího představenstva rád popřál tomu novému mnoho úspěchů a sil při jejich působení v čele SFC," uvedl končící předseda představenstva Zdeněk Viktorin.


sdílet