Klub se domluvil na spolupráci s Petrem Hlaváčkem

25. 7. 2022
Redakce

Opava – Petr Hlaváček bude mít v klubu nově na starosti rozvoj obchodních a marketingových procesů.

„Jsem velice rád, že se Petr rozhodl SFC pomoci a zapojí se do dění v klubu. Vnímám ho jako člověka, který má velice cenné zkušenosti jak z businessu, tak také z fotbalového prostředí a navíc je to člověk s výborným charakterem, který se fotbalu snaží dlouhodobě pomoci, což jsou přesně důvody, proč jsem si jej vybral. Velmi příjemným překvapením pro mě byl fakt, že jsme společnou řeč našli velice rychle a také to, že jsem se osobně ujistil, že Petrovi jde opravdu zejména o fotbal, jelikož do konce srpna bude tuto funkci vykonávat za symbolickou 1 Kč, přičemž až následně si vyhodnotíme, zda má další spolupráce smysl a budeme ji případně dále posouvat," uvedl předseda představenstva SFC Lukáš Petřík.

„Chtěl bych pomoci značce SFC a zároveň ukázat, co umím. Chci vtáhnout opavské fanoušky a podnikatele do záchrany klubu takovým způsobem, aby měla spolupráce smysl pro všechny strany. Rád bych, aby byl klub zase vnímán pozitivně nejen opavskou veřejností, ale v rámci celé republiky,” uvedl Petr Hlaváček.

Hlavní náplní práce bude zejména péče o síť klubových partnerů a její rozšiřování. Dále pak práce na zlepšení vnímání značky SFC a v neposlední řadě také nastavení interních procesů a jejich optimalizace.


sdílet