West: Výkon dnes nebyl vůbec dobrý

31. 7. 2022
Redakce

Opava – Opavští fotbalisté na úvod nestačili na Varnsdorf. Ze severu Čech si odvezli prohru 3:1. Jedinou branku Slezského FC vstřelil Denis Kramář. První zápas v nové ligové sezoně hodnotí trenér opavských fotbalistů Roman West.

„Dnes bych se chtěl omluvit všem fanouškům za předvedenou hru. Zejména pak těm, kteří vážili cestu až do Varnsdorfu. Vůbec jsme nedokázali navázat na výkony z přípravy a vstup do sezony se nám nevydařil. Domácí byli nebezpeční hned od úvodních minut, kdy si dokázali vytvořit několik příležitostí ze standardních situací. Z těch nám nakonec vstřelili dvě branky. Po vyrovnání Kramáře to vypadalo, že se zvedneme, ale gól po rohu nás srazil dolů. Z naší strany dnes první poločas nebyl vůbec dobrý,“ začal své pozápasové hodnocení trenér opavský Roman West.

„Do druhého poločasu jsme udělali střídání a náš projev začal vypadat o něco lépe. Druhé střídání už vypadalo že zafunguje úplně a my se herně zvedneme. Dokázali jsme se dostat do nebezpečné hlavičky Kramáře. Následně jsme pak měli vyrovnat, když jsme měli hlavičku z malého vápna. Tady bych to viděl jako klíčový zlom utkání,“ pokračoval West.

„Vzhledem k průběhu zápasu bychom bod brali jako zlatý. Dnes jsme tahali za kratší konec, byli jsme pomalejší a méně důslední. Nedokázali jsme rychleji reagovat a chodit do presinku. V závěru jsme to ještě chtěli zkusit a hru jsme více otevřeli. Z toho už pramenil třetí gól. Celkově to dnes nebyl vůbec dobrý výkon,“ uzavřel své hodnocení trenér Roman West.


sdílet