Vstupenky na Vyškov v prodeji

10. 8. 2022
Redakce

Opava – Již příští pátek, tedy 19. sprna, čeká fotbalisty SFC druhé domácí utkání v novém soutěžním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Dnes ve 14:00 byl zahájen předprodej na druhé domácí utkání nové sezony, které se na Městském stadionu v Opavě odehraje v pátek 19. srpna od 18:00. Soupeřem domácích fotbalistů v něm bude tým MFK Vyškov.

Vstupenky na páteční utkání s Vyškovem pořídíte online zde

Stále platí doporučení, že při nákupu online si vstupenku vytiskněte. Některé turnikety mohou mít problém přečíst čárový kód z mobilních telefonů. Vytisknutím vstupenky předejde špatnému načtení čárového kódu a nedojde tak ke zdržení u vstupu na stadion. Důležité je také dbát na neporušení čárového kódu na vytištěné vstupence.

Vstupenky na domácí utkání Slezského FC je možné zakoupit také například na pobočkách sázkové kanceláře Tipsport (náměstí Osvoboditelů 8/5, Opava-Město či Olomoucká 2421/75, Opava-Předměstí), v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) a ve fanshopu SFC na Městském stadionu v otevírací dny, tj. každý týden v úterý, středu a čtvrtek od 15 do 18 hodin, případně také na dalších prodejních místech Ticketportalu.

Ceník jednorázových vstupenek – předprodej

Jednotné vstupné
Tribuna A120 Kč
Tribuny F, G, H100 Kč

Zlevněné vstupné (osoby ve věku 65+, děti 6-12 let, studenti s ISIC, ZTP, ZTP - P)
Tribuna A100 Kč
Tribuny F, G, H80 Kč


Ceník jednorázových vstupenek – den zápasu

Jednotné vstupné
Tribuna A140 Kč
Tribuny F, G, H120 Kč

Zlevněné vstupné (osoby ve věku 65+, děti 6-12 let, studenti s ISIC, ZTP, ZTP - P)
Tribuna A100 Kč
Tribuny F, G, H80 Kč

Doprovod osob, které jsou držiteli karty ZTP-P, mají vstup na stadion zdarma.


Plán stadionu

Podmínky pro nákup vstupenek a permanentek


sdílet