Novým generálním manažerem SFC se stal Petr Žemlík

5. 7. 2013
Redakce

O P A V A - Slezský FC povede do nadcházející sezony coby generální manažer Petr Žemlík, který se v pondělní dopoledne dohodl s klubovými představiteli na spolupráci. Bývalý opavský kouč se tak do slezské metropole vrací po téměř sedmi letech.

Petr Žemlík

Novopečený generální manažer, který coby trenér dotáhl Opavu v éře Kaučuku do první ligy, si nyní nechává časový prostor k důkladnému průzkumu fungování klubu a teprve poté možná přijdou na řadu personální změny.

„Chci se pečlivě podívat na chod klubu, k tomu ale budu potřebovat čas,“ řekl Petr Žemlík. „Nyní je na nějaké závěry brzy, na ně dojde nejdříve za dva nebo tři týdny,“ dodal Žemlík s tím, že by chtěl Slezský FC vrátit do míst, kam fotbalově patří.

Kromě hráčských přesunů tak došlo ke změně i v rámci klubového vedení. K personální výměně došlo také minulý týden také v A – týmu, kdy vedoucího mužstva Petra Gratzu vystřídal Jaroslav Rovňan, se kterým trenér Jan Baránek spolupracoval už při svém angažmá v Jakubčovicích. Opavu opustil i tiskový mluvčí a marketingový pracovník klubu Martin Hájek, jemuž k 30. 6. 2013 vypršela smlouva.


sdílet