SFC Opava U19 - Dynamo České Budějovice U19 4:1

25. 8. 2012
Redakce

V pátečním odpoledni nastoupila naše devatenáctka ke čtvrtému ligovému kolu na hlavním hřišti proti Českým Budějovicím.

Domácí mladíci šli do utkání s odhodláním získat první ligové body. To se jim nakonec podařilo, a po vítězství 4:1 si po zásluze připisují do ligové tabulky důležité tři body. Střelecky se v utkání blýskl Václav Jurečka, který vstřelil tři branky.

„Do dnešního utkání jsme šli s jasným cílem zvítězit. Vývoj zápasu byl pro nás příznivý, kdy jsme vedli 2:0. Pak jsme si mysleli, že už máme vyhráno a přestali jsme hrát aktivně. Toho soupeř využil, podařilo se mu v závěru poločasu snížit na 2:1 a měl i šanci na vyrovnání. Druhý poločas už byl z naší strany aktivní a zaslouženě jsme zvýšili náskok. Pozitivum v utkání je, že jsme si dokázali připravit brankové příležitosti a vstřelit čtyři branky“, krátce zhodnotili utkání oba trenéři.

SFC Opava - SK Dynamo České Budějovice 4:1 (2:1)

Branky: Jurečka 3 (2 z penalty), Zezulka – Jenne.

Sestava Opavy: Godula – Schuster, Oberherr, Dřízgevič (88. Omasta), Bubeník – Zezulka, Pavlíček, Jurečka – Turoň (81. Pfleger), Uvíra (78. Továrek), Lavrovič. Trenéři: Radomír Hlaváč a Petr Deseyve.

Sestava Č. Budějovic: Hajdušek – Fajtl (37. Růžička), Straka, Šumský, Kolafa – Horák (80. Janoch), Hála, Staněk (74. Tušer) – Wermke (80. Tomášek), Held M., Jenne. Trenéři: Pavel Tobiáš a Jan Dvořák.


sdílet