Prohlášení představenstva Slezského FC Opava

5. 8. 2013
Tisková zpráva

O P A V A - Představenstvo Slezského FC Opava v pondělí 5. srpna 2013 na svém plánovaném jednání řešilo nenadálé změny v managementu klubu. Přináší také očekávané vyjádření k událostem posledních dní.

Představenstvo ve složení předsedkyně Pavla Brady a místopředseda Ondřej Těšina na svém pondělním plánovaném jednání vzalo na vědomí rezignaci místopředsedy představenstva Václava Klučky. Dále odchod Petra Žemlíka z pozice generálního manažera klubu a výpověď ekonomicko-technického manažera Radima Matýska.

„Na jednání představenstva měly být předloženy také návrhy změn uvnitř společnosti chystané panem Petrem Žemlíkem. Představenstvo však doposud nebylo s jeho návrhy seznámeno,” uvedla předsedkyně představenstva Pavla Brady.

Dle jejích slov navíc představenstvo zároveň odmítá názor, že by panu Žemlíkovi jakkoliv bránilo provádět personální změny uvnitř klubu. „V daném případě se jednalo pouze o nutné dodržení procedurálního procesu akciové společnosti. Brzký odchod pana Žemlíka nás mrzí,” uvedla Pavla Brady.

I přes odchod pana Žemlíka se představenstvo rozhodlo pokračovat v započatých organizačních změnách. V organizační struktuře klubu tak bude znovu vytvořena pozice generálního manažera. Pozice ekonomicko-technického a sportovního manažera budou zrušeny, důvodem je skutečnost, že se model dvou manažerů neosvědčil.

Příprava mužů pod vedením hlavního trenéra Jana Baránka na soutěžní ročník 2013/2014 pokračuje. „Trenér představenstvo ujistil, že chod A – týmu funguje bez komplikací i přes nenadálé změny v managementu,” dodala předsedkyně představenstva Pavla Brady.

Informace o vstupenkách

Představenstvo schválilo také ceny vstupenek pro nadcházející sezónu. Vstupné na jednotlivé zápasy bude činit 40 Kč pro všechny tribuny (A, F, G, H). Pro děti (6 - 12 let), ženy a starobní důchodce činí zlevněné vstupné 20 Kč.

Výše permanentních vstupenek byla určena na 400 Kč. Proti hodnotě plného vstupného na 15 utkání je jejich cena snížena o 33%.


sdílet