Velký mezinárodní turnaj O pohár Generali pojišťovny se blíží

28. 8. 2013
Redakce

O P A V A - Velký mezinárodní turnaj O pohár Generali pojišťovny bude po dobu dvou dní od <b>pátku 30. srpna do soboty 31. srpna</b> hostit sportovní komplex kravařské Buly Arény. Turnaj pro hráče ročníku narození 2005 a mladších organizují rodiče opavských nadějí v čele s Andreasem Drastíkem a současným kapitánem SFC Lumírem Sedláčkem.

Turnaje pod záštitou starosty města Kravař Ing. Andrease Hahna se zúčastní čtrnáct mužstev z ČR, Slovenska a Polska.

Hrát se bude na třech hřištích podle pravidel fotbalu systémem každý s každým. Hrací doba je určena na 1 x 20 minut a počet hráčů v poli je omezen na 4+1.

Zahájení turnaje je na programu v pátek 30. srpna 2013 od 9:00, slavnostní ukončení pak na sobotu 31. srpna 2013 v 16:00.

V pátek odpoledne budou pro děti připraveny také soutěže v kopání pokutových kopů a do branky na přesnost. Následně proběhne i soutěž ve slalomu s míčem a opičí dráha s důrazem na rychlost.

Vyhlášeny budou první tři nejúspěšnější družstva turnaje a oceněny budou poháry a medailemi. Trofej si dále odnese nejlepší brankář, nejlepší střelec, nejlepší obránce, nejlepší útočník, nejlepší střelec penalt, nejlepší brankář v chytání penalt, nejrychlejší slalomář, nejlepší hráč na přesnost, nejrychlejší hráč a nejužitečnější hráč celého turnaje.

Dále každý trenér na konci turnaje určí nejlepšího hráče svého družstva, který také dostane cenu.

Účastníci turnaje obdrží věcné ceny v hodnotě přes 50 000 ,- Kč.

V průběhu turnaje bude zajištěn pitný režim, ovoce a malé občerstvení pro trenéry. Jídlo je již v ceně ubytování (pátek oběd a večeře, sobota snídaně a oběd).

Účastníci turnaje
Slezský FC OpavaŠK Slovan Bratislava (SVK)
Bohemians 1905MŠK Žilina (SVK)
SK Sigma OlomoucFK Trenčín (SVK)
FC Baník OstravaDomino Bratislava (SVK)
MFK Frýdek-MístekWKS Śląsk Wrocław (POL)
FC HlučínŚlęza Wrocław (POL)
Slavia OpavaKS Unia Racibórz (POL)

„Sehnal jsem si kontakty přímo na trenéry vybraných klubů a odeslal jim propozice. Oni na to slyšeli. Své zřejmě udělalo také to, že jsem jim poslal nafocený komplex v Kravařích,“ řekl bývalý prvoligový rozhodčí Andreas Drastík.

„U opavských dětí v ročníku 2005 funguje dobrá parta rodičů, takže se dá říct, že mě organizace turnajů naplňuje,“ dodal Drastík, který stál mj. u zrodu tradiční charitativní akce Pomozte postiženým dětem.

Kontakt na organizátora

  • Andreas Drastík, tel.: 602 584 344


sdílet