Benjamínci ročníku 2005 excelovali na turnaji v Polsku

11. 12. 2013
Redakce

O P A V A - Opavské naděje ročníku narození 2005 pod vedením trenérů Petra Kubaláka a Lumíra Sedláčka se zúčastnily turnaje v polské Ratiboři a vedly si parádně. Turnajem prošli benjamínci Slezského FC bez porážky a inkasovali pouze jediný gól.

Skupinou projeli Opavští jako nůž máslem. Nejprve porazili výběr AP Bielik Ruda Slaska v poměru 4:0, následně sedmi góly smetli Žory, o branku víc nadělili MKS Kluczborku a v posledním utkání skupiny deklasovali KS Kamionku v poměru 12:0.

Ve své skupině tak Slezané jasně kralovali a následně se utkali s vítězem skupiny A. V souboji s MKS Zaborze Slezský FC prohrával 0:1, ale přesto v krásném zápase dokázal nepříznivé skóre otočit a zvítězil 2:1!

Statistiky turnaje hovoří samy za sebe. Pět zápasů, pět výher a skóre 23:1 je výbornou vizitkou opavských benjamínků.

„Kluci odehráli perfektní turnaj a podobně jako na předchozích akcích hráli krásný fotbal. Na rozdíl od minulých turnajů se konečně prosazovali střelecky. Nejde vyzvednout žádné kluky, protože opravdu všichni podávají kvalitní výkony a na jejich zápasy je radost se dívat,“ řekl manažer týmu Andreas Drastík.

Zápasy SFC Opava

  • SFC Opava – AP Bielik Ruda Slaska 4:0 (Branky Opavy: Kovárník, Šrek, Hranoš, Sukdol).
  • SFC Opava – Fotbal Academy Žory 7:0 (Šrek 2, Drastík, Kovárník, Sedláček, Sukdol, Hranoš)
  • SFC Opava – MKS Kluczbork 8:0 (Wehovský 2, Šrek 2, Sukdol 2, Kovárník 2)
  • SFC Opava – KS Kamionka 12:0 (Hranoš 4, Sukdol 4, Kovárník 2, Šrek, Matýsek)
  • SFC Opava – MKS Zaborze 2:1 (Kokeš, Kovárník)

Horní řada zleva: Petr Kubalák (trenér), Daniel Sukdol, Patrik Wehowský, Pavel Šrek, Jan Ulrich, Lumír Sedláček (trenér).
Spodní řada zleva: Vojtěch Hranoš, Filip Kokeš, Richard Kovárník, Adam Sedláček, Robin Matýsek, Matyáš Drastík (brankář).
sdílet