Vánoční Prahu ovládly naděje SFC Opava ročníku 2004

17. 12. 2013
Redakce

P R A H A, O P A V A – V neděli se v Praze uskutečnil turnaj pořádaný pražskou Duklou pod záštitou bývalého reprezentanta Jana Suchopárka a opavské naděje si vedly náramně, když celý turnaj ovládly.

Turnaje se zúčastnilo šest mužstev a hrálo se systémem každý s každým. O vítězi turnaje rozhodoval počet vstřelených branek.

Opavští na úvod turnaje remizovali s Neratovicemi 2:2 a následně podlehli žlutému týmu Dukly Praha 3:4. Pak ale patnácti góly smetli Suchdol, nad druhým výběrem pražské Dukly ve vínových dresech zvítězili 4:0 a v posledním zápase porazili Aritmu Praha v poměru 5:1.

„Všichni hráči odvedli velmi kvalitní výkony, které můžeme být pyšní. Patron turnaje Jan Suchopárek vysekl hráčům poklonu hráčům za nejhezčí herní projev na turnaji a fandícím rodičům za fantastickou atmosféru,“ řekl jeden z opavských trenérů Martin Kavan.

Zápasy SFC Opava

  • SFC Opava – FK Neratovice 2:2 (Branky Opavy: Vala, Dzida).
  • SFC Opava – Dukla Praha (žlutí) 3:4 (Vala, Grulich, Kavan)
  • SFC Opava – Suchdol 15:1 (Dzida 5, Vala 4, Poštulka 2, Kavan, Grulich, Petzuch, Chládek)
  • SFC Opava – Dukla Praha (vínoví) 4:0 (Vala, Petzuch, Chládek, Grulich)
  • SFC Opava – SK Aritma Praha 5:1 (Grulich 2, Vala 2, Baďura)

Celkové pořadí:

  1. SFC Opava
  2. FK Neratovice
  3. Dukla Praha (žlutí)

Slezský FC na turnaji reprezentovali: Jakub Grulich, Jeroným Vltavský, Adam Kavan, Tadeáš Věntus, Filip Vala, Martin Vajda, Matyáš Poštulka, Vojtěch Petzuch, Filip Chládek, Jakub Dzida, Adam Baďura. Trenéři: Roman Štůrala a Martin Kavan.


sdílet