Opava hlásí posily! Přichází Polách, Mrázek a Schneider

1. 2. 2014
Redakce

O P A V A - Slezský FC v týdnu dojednal příchod dalších posil do kádru třetiligového áčka. Pomoci v boji o postup by mělo nově také trio <b>Tomáš Polách</b>, <b>Tomáš Mrázek</b> a <b>František Schneider</b>.

Po příchodu dvou talentovaných obránců z olomoucké Sigmy Jakuba Můčky a Petra Vavříka, kteří budou ve Slezsku působit na půlročním hostováním s následnou opcí na přestup, klubové vedení přivedlo do Opavy další tři nové tváře.

Po půlroce se do slezské metropole vrací důrazný forvard Tomáš Mrázek, který v Městských sadech podepsal smlouvu na 2,5 roku. Stejně dlouhý kontrakt si vysloužil také testovaný záložník František Schneider ze Sparty Brno. Ten dříve kopal za jihlavskou Vysočinu, brněnskou Zbrojovku a krátce i za Znojmo. Naposledy působil šestadvacetiletý fotbalista v Rakousku.

Zatím posledním hráčem, který bude na jaře oblékat opavský dres je zkušený středopolař Tomáš Polách. Sedmatřicetiletý hráč s výbornou kopací technikou, který v Gambrinus lize odehrál 268 zápasů a nastřílel 23 branek, bude v Opavě na půlročním hostování. Ofenzivní záložník, jehož proslavilo především angažmá na Slovácku a v Brně, přichází ze Zlína.


sdílet