Opavská šestnáctka absolvovala soustředění v Praze

7. 2. 2014
Redakce

P R A H A, O P A V A – Dorostenci Slezského FC kategorie U16 absolvovali krátké soustředění v Praze, v rámci kterého odehráli tři zápasy s pražskými celky.

Nejprve Opavští změřili síly s Viktorií Žižkov a padli v poměru 2:3. Opavské góly vstřelili Vrána a Barteska. Následně Opava nestačila na Bohemians 1905 a prohrála 0:1. V posledním utkání pak brali Slezané remízu s výběrem pražského Motorletu U17 po remíze 1:1.

„Všechny tři zápasy měly velice slušnou kvalitu a pro náš tým to byla obrovská zkušenost. Přece jen jsme hráli proti týmům, se kterými se běžně nepotkáváme. My trenéři jsme byli s průběhem soustředění spokojeni. Jak s přístupem hráčů, tak i jejich chováním mimo hřiště. Našemu klubu jsme určitě neudělali ostudu, naopak jsme s SFC hrdě hlásili,“ řekl jeden z trenérů opavského dorostu Lukáš Černín.

„Rádi bychom poděkovali také vedení Slezského FC za spoluúčast při financování soustředění.“

Filip Mička a Jan Kubný na Václavském náměstí.

Filip Mička s novou "posilou" Slezského FC.

Při odjezdu s klubovými symboly. (Zleva: Filip Mička, Jan Kubný, Michal Vavrečka, Filip Paláček).

Horní řada zleva: Jan Kuzník, Lukáš Černín, Jakub Dluhoš, Vojtěch Tomáško, Viktor Kovács, Radim Stuchlík, Jan Mako, Lukáš Falhar, Matěj Vrána, Václav Hájek, Adam Rychlý, Samuel Barteska, Martin Šafrán, Nikolas Tilkeridis.
Spodní řada zleva: Tomáš Mosler, Kryštof Nestroj, Filip Mička, Jan Kubný, Tomáš Richter, Michal Vavrečka, Filip Paláček.


sdílet