Slezský FC podpoří charitativní odpoledne v Žimrovicích

16. 5. 2014
Redakce

O P A V A - Žimrovice v létě oslaví výročí 60 let od založení tamního fotbalového klubu. Žimrovičtí pojali oslavy v charitativním duchu, kdy výtěžek akce bude věnován malému Jakubu Bačkovskému, trpícímu svalovou dystrofií. Slezský FC Opava tuto akci podporuje.

V sobotu 7. června 2014 od 11:30 se otevře brána útulného fotbalového areálu v Žimrovicích, kde bude připraven bohatý program. Hlavním lákadlem dne bude jistě utkání mezi žimrovickým A-mužstvem a výběrem sportovních osobností, ve kterém se představí řada bývalých hráčů Opavy v čele se současným generálním manažerem Slezského FC Aloisem Grussmannem.

Z někdejších opavských hvězd můžeme jmenovat Zdeňka Pospěcha, Ondřeje Švejdíka, Vladimíra Coufala, Martina Proházsku anebo Aleše Rozsypala, aktuálního trenéra Žimrovic.

Organizátorům se kromě jiného podařilo na portálu Sportovniaukce.cz spustit dražbu dresů známých českých sportovců. Dražit můžete mj. také dres Slezského FC s podpisy hráčů či podepsaný dres Lumíra Sedláčka z jeho bývalého působiště v Polonii Varšava. Výtěžek této dražby, která bude ukončena 1. června, poputuje na potřeby nemocného Jakuba Bačkovského.

Aktuální informace od organizátorů naleznete na facebookové stránce akce a program si můžete prohlédnout na níže uvedeném odkazu.

Klikněte pro zobrazení programu akce


sdílet