Důležité informace pro fanoušky mířící do Krnova

27. 5. 2014
Klub

O P A V A - Pro fanoušky, kteří přijedou podpořit opavské fotbalisty na utkání MSFL do Krnova, přinášíme důležité informace. Stále můžete využít možnosti <a href="http://sfc.cz/clanek.asp?id=Predprodej-startuje-Kupte-si-listky-na-zapasy-v-Krnove-870">předprodeje vstupenek</a>, krnovský stadion totiž disponuje pouze třemi pokladnami.

Předprodej vstupenek

Fanoušci, využijte možnost předprodeje! Stadion v Krnově disponuje pouze třemi pokladnami, předejdete tak možnému zdržení při nákupu vstupenek před utkáním!

Prodejní místa
  • Městské informační centrum Opava (Horní náměstí 67, 746 01 Opava) PO-PÁ 8:00 - 18:00
  • Sekretariát SFC Opava (Lipová 2, 746 01 Opava) PO-PÁ 9:00-15:00

Cena všech vstupenek zůstává stejná. Jednotné vstupné činí 40,- Kč, lístek pro děti (6 - 12 let), ženy a starobní důchodce stojí 20,- Kč.

Permanentky na mistrovská utkání Slezského FC samozřejmě platí i pro zápasy v Krnově.

„Žádáme fanoušky, aby využili možnosti předprodeje, a na utkání přišli s dostatečným časovým předstihem. Stadion bude otevřen již od 15 hodin,“ uvedl technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan s tím, že po dohodě se zástupci města Krnova a Policií ČR budou přijata zvýšená bezpečnostní opatření.

Doprava

Po dohodě s ČD, a. s. dojde k navýšení kapacity vlakového spojení, a to:

  • ve směru do Krnova: rychlík R1124 Opava-Východ – Krnov-Cvilín, odjezd ve 14:33
  • ve směru do Opavy: rychlík R1133 Krnov-Cvilín – Opava-Východ, odjezd v 19:10
  • Parkování

    Parkování pro osobní vozidla bude možné na ulici Petrovická a v okolí stadionu. Parkoviště přímo u vstupu na fotbalový stadion (mezi fotbalovým a zimním stadionem) bude vyhrazeno pro autobusy klubů a organizátory. Proto, prosím, dodržujte pokyny pořadatelské služby.

    Sektory fanoušků

    Vstup pro fanoušky SFC Opava se nachází u pokladny vedle hlavní tribuny a sektor fanoušků SFC je po dohodě umístěn vedle střídačky hostujícího týmu (v pravém rohu z pohledu hlavní tribuny.)

    Vstup pro fanoušky hostí je přímo z parkoviště ulice Petrovická kolem hřiště s umělou trávou. Sektor hostujících fanoušků je v levé části hlavní tribuny.

    Zápas začíná v sobotu 31. května 2014 od 16:30 na krnovském fotbalovém stadionu (Petrovická 1923/4, Krnov).

    „Pevně věříme, že podpoříte opavské fotbalisty hlasitým sportovním povzbuzováním, a přenesete tak domácí prostředí ze stadionu v Městských sadech do Krnova,“ dodal Jaroslav Rovňan.

    Krnovský stadion na mapě


sdílet