Vítej zpátky! Zdeněk Pospěch se vrací do Slezského FC

24. 6. 2014
Redakce | FOTO: Deník / Petr Dušek

O P A V A - <b>Zdeněk Pospěch</b> hlásí velký návrat! Zkušený obránce a bývalý reprezentant podepsal tříletou smlouvu se Slezský FC Opava. Do rodného města se tento pětatřicetiletý fotbalista vrací po více než třinácti letech. Oblékat bude dres s číslem 3.

„To co bylo přáním nejen sportovní veřejnosti, ale i celého klubu se dnešním dnem stává skutečností. Se Zdeňkem jsme byli v kontaktu již delší dobu a velice si vážíme jeho přístupu k Opavě. Ač byl lákán i jinými kluby, tak dal přednost svému mateřskému klubu, v němž vyrůstal,“ řekl generální manažer Slezského FC Alois Grussmann.

„Zdeněk měl jediné přání, a to postup Opavy do Fotbalové národní ligy, což se nám podařilo. Tímto bych chtěl Zdeňkovi poděkovat. Co slíbil, to dodržel,“ dodal Grussmann.

„Vzhledem k našemu záměru dostat první mužstvo do první ligy, jsme velice rádi, že se Zdeněk vrátil zpět do Opavy, a že s námi bude spolupracovat tři roky a možná i déle, pokud mu bude sloužit zdraví,“ připojil předseda představenstva Slezského FC Marek Hájek.


sdílet