Opavská stará garda bavila diváky ve Skřipově

17. 7. 2014
Redakce

S K Ř I P O V - Fotbalový oddíl ze Skřipova si v sobotu připomněl dvacet let od počátku fungování organizované kopané v obci. V rámci oslav odehrál domácí celek exhibiční utkání se starou gardou Opavy v čele s jejím kapitánem a současným generálním manažerem Slezského FC Aloisem Grussmannem.

Hezké počasí jen přispělo k pohlednému zápasu, ve kterém se ukázal um nestárnoucích bývalých hráčů Kaučuku potažmo Slezského FC Opava. Ti po nerozhodné první půli (1:1) nakonec zvítězili 7:2, i když o výsledek šlo v tomto duelu až na posledním místě.

Další exhibice čeká starou gardu Opavy v sobotu 26. července 2014 od 17 hodin na hřišti v Malých Hošticích u příležitosti oslav 90 let fotbalu v tamní obci.

Branky staré gardy SFC vstřelili: Alois Grussmann 2, Jan Baránek, Martin Rozhon, Marcel Klajmon, Martin Komárek a Daniel Kutty.

Sestava staré gardy SFC: Michal Kosmál, Ivo Farský, Jan Pejša, Lukáš Černín, Petr Deseyve, Pavel Hadaščok, Martin Komárek , Alois Grussmann, Jan Baránek, Marcel Klajmon, Daniel Kutty, Martin Rozhon, Radek Jašek a Lumír Sedláček.








sdílet