V generálce na MSFL prověří Opavu zlínská rezerva

2. 8. 2013
Redakce

O P A V A - Fotbalisty Slezského FC čeká v <b>sobotu 3. srpna od 10:00</b> poslední přípravné utkání před startem blížící se sezony MSFL. V generálce Slezané změří síly s béčkem Zlína. Utkání se odehraje na stadionu v Městských sadech.

Trenér Jan Baránek však musí řešit trable se složením sestavy. Jde sice o generálku, ale vinou zdravotních potíží nemůže opavský stratég počítat se startem hned čtyř fotbalistů.

„Máme plno zraněných. S kolenem mají problém Pomp s Fickem, Hrabinu a Jurečku trápí pro změnu kotník,“ vyjmenoval laborující hráče opavský kouč. Mrzí hlavně ztráta mladého útočníka Jurečky, který naposledy hattrickem sestřelil Holici.

Naopak příznivou zprávou je návrat Lumíra Sedláčka. Opavského kapitána totiž problémy s achilovkou nepustily do posledního přípravného utkání v Holici. V sobotu by ale měl být připraven.

Soupeřem Opavy bude zlínské béčko, které bude letos stejně jako SFC válčit ve třetí lize. V jaké sestavě ovšem do Slezska Ševci ze Zlína přicestují, je velkou neznámou. S největší pravděpodobností se budou Zlínští muset obejít i bez posil z áčka, protože to hraje ve stejný den od 19 hodin v rámci Fotbalové národní ligy utkání s Ústím nad Labem.

Generálka Slezského FC proti rezervě Zlína má svůj výkop na programu v sobotu 3. srpna od 10 hodin na stadionu v Městských sadech.


sdílet