Ženská reprezentace hraje v sobotu v Opavě! Přijďte se podívat

24. 4. 2014
Redakce

O P A V A - V opavských Městských sadech se už v <b>sobotu 26. dubna od 16 hodin</b> představí ženská fotbalová reprezentace. V rámci kvalifikace o postup na mistrovství světa 2015 v Kanadě se ve slezské metropoli utká s výběrem Estonska.

Kádr české reprezentace je tvořen především zástupkyněmi dvou nejúspěšnějších českých ženských mužstev – pražské Slavie a Sparty. Co se týče brankářského postu, trenér Stanislav Krejčík se může spolehnout na gólmanku Slovácka Radku Bednaříkovou. Ta mimochodem už třetím rokem studuje na opavské Slezské univerzitě.

Zajímavou postavou je i Simona Necidová, sestra útočníka sešívaných Tomáše Necida, která je ve reprezentaci nováček. Velkými oporami reprezentačního týmu jsou také sestry Irena a Lucie Martínkovy. Ty nastupují za švédské KIF Örebro. Oficiální trénink mají Češky v pátek na hlavním stadionu od 15 hodin.

Duel českých reprezentantek s Estonskem startuje v sobotu 26. dubna 2014 od 16 hodin v Městských sadech.

Vstupné na utkání činí 40,- Kč, kdy polovina z této částky poputuje na konto dobročinného projektu Míša.

Nominace české ženské reprezentace

Eva Bartoňová, Petra Bertholdová, Tereza Krejčiříková, Sára Vršatová, Petra Vyštejnová (Sparta Praha), Klára Cahynová, Petra Divišová, Tereza Kožárová, Simona Necidová, Adéla Odehnalová, Veronika Pincová, Kateřina Svitková, Jana Tomášková (Slavia Praha), Irena Martínková, Lucie Martinková (Örebro), Gabriela Matoušková (Bohemians Praha), Michaela Čulová (SV Neulengbach), Radka Bednaříková (Slovácko).

Bližší informace o ženské reprezentaci naleznete na oficiálním webu ženského fotbalu.

Cesta ženské reprezentace do Opavy


sdílet