Béčko si na hlavním hřišti poradilo s Frenštátem

13. 4. 2024
Redakce
Slezský FC Opava
2:0 (1:0)
Frenštát pod Radhoštěm

Statistiky

Branky: 38. Šrek, 68. Velička

ŽK: 21. Hendrych, 50. Wehovský, 54. Sochor, 70. Velička, 91. Číž - 46. Ševčík, 50. Bzirský, 70. Halda, 89. Opatřil

Slezský FC Opava

Číž - Wehowský, Kaizar, Hendrych, Celta (86. Panyla) - Kim, Sochor, Šrek (46. Whiffen), Ligáč (66. Jaroszek), Chládek - Velička

Frenštát pod Radhoštěm

Chmiel - Macík, Kalfas (86. Montag), Ševčík, Bzirský, Střelec, Pyclík, Halda, Strnad (69. Bednář), Opatřil, Hrabec (86. Rek)

Krásné sobotní dopoledne si užili hráči a realizační tým B-týmu, když na hlavním hřišti zdolali houževnaté mužstvo Frenštátu.

,,Sobotní dopoledne bylo pro naše hráče takovým menším svátkem. Zkrátka se jednalo o skvělé dopoledne na skvělém hřišti. V úvodu utkání jsme přežili dvě tutovky hostí. Snažili jsme se hrát kombinační fotbal, což nám vycházelo a především na pravé straně hřiště jsme dokázali být přesní a nebezpeční. Druhý poločas byl bohužel z naší strany opět nervózní. Nešlo nám to zejména v předfinální fázi, ve které jsme dělali zbytečné chyba a tvořili mnoho ztrát. Hráči ale odpracovali celých devadesát minut poctivě a někteří byli na pokraji vyčerpání. Naštěstí jsme utkání rozhodli krásným druhým gólem a pojistili si tak výhru. Hráčům tímto děkuji za tři body." okomentoval utkání svými slovy trenér Partyš.

sdílet