ALT X DISTRIBUTION novým hlavním partnerem SFC

29. 7. 2022
Redakce

Opava – Slezský FC Opava před sezonou 2022/2023 podepsal smlouvu o hlavním partnerství s českou společností ALT X DISTRIBUTION a.s.

Slezané vstoupí do nového ročníku s novým partnerem na hrudi – pozici hlavního partnera na přední straně dresu převezme česká společnost ALT X DISTRIBUTION a.s.

„Jakožto celoživotní milovník míče, jak fotbalového, tak i futsalového, jsem vždy snil o možnosti aktivně se zapojit do aktivit velkého klubu. Vždy jsem sledoval fotbalové dění jak u nás, tak také v zahraničí a chtěl přispět. Díky známosti s Jardou Kolínkem, kterého mimochodem obdivuji za jeho skvělou kariéru, se mi taková možnost naskytla ve spojení s SFC. Vzhledem k tomu, že aktivity mých firem jsou velmi široké - od IT, velkoobchodu až po restaurace, tak samozřejmě také věřím, že se mi díky spojení s SFC, podaří marketingově zasáhnout velké spektrum diváků. Diváci navíc byli v Opavě vždy skvělí a věřím, že v nové éře jich na stadiónu přivítáme čím dál tím více. Jedním ze sloganů výrobků, které distribuujeme, konkrétně značky CAT, je „Pojďme makat“. A to samé vzkazuji všem, kteří mají rádi Opavský fotbal. Pojďme makat a ono se nám to všem vrátí ve formě krásných zážitků z fotbalu," uvedl Roman Sobocik, majitel společnosti ALT X DISTRIBUTION a.s..

„Roman Sobocik je člověk, který má neskutečný všeobecný přehled a téměř okamžitě vás pohltí jeho osobní energie a dobrá nálada. Vůbec se nedivím, že jeho firmy jsou tak úspěšné, jelikož jeho nápady a myšlenky jsou opravdu jedinečné. Věřím, že společně budeme úspěšní a že právě jeho případné nápady a myšlenky přinesou hodnoty i našemu klubu," uvedl Jaroslav Kolínek.

„Jsem nesmírně rád, že se nám podařilo dotáhnout spolupráci s tak významným partnerem, který se zařadí mezi hlavní partnery klubu. Pan Sobocik je navíc velkým fanouškem fotbalu a při vzájemné diskuzi měl spoustu nápadů, jak náš klub pozvednout na vyšší úroveň. Věřím, že toto se nám společně povede," uvedl předseda představenstva Lukáš Petřík.

Společnost ALT X DISTRIBUTION ráda prozkoumává trh a baví se tím, že zkouší nové značky a nové zboží, které často jinde nenajdete a snaží se ho nabídnout za bezkonkurenční ceny. Takto například na trh úspěšně uvedla kvalitní zahradní a dílenské nářadí CAT s doživotní zárukou, elektrické koloběžky Bluetouch s vychytaným designem, oblíbené zahradní grily a příslušenství Landmann, eco friendly výrobky Pandoo nebo nejnovější pravé kubánské grilovací uhlí Marabú. Pro mnohé nové značky a produkty na trhu jsou navíc výhradními distributory.


sdílet