Novým hlavním partnerem klubu se stala společnost #BILKOVCI

29. 7. 2022
Redakce

Opava – Mezi nové hlavní partnery klubu se zařadila společnost #BILKOVCI.

Společnost #BILKOVCI, která se zabývá finančním poradenstvím, se od nové sezóny stala hlavním partnerem klubu a její logo obsadí jednu ze dvou reklamních ploch na zadní straně opavských dresů.

Pevně věřím, že naše spolupráce se Slezským FC bude stejně úspěšná, jako naše dosavadní projekty. Týmu se budeme snažit maximálně pomoci a velice se těšíme na naši vzájemnou spolupráci a zejména pak na vítězné zápasy," uvedl Petr Bílek, zemský ředitel společnosti společnosti SMS finance, a.s..

„Petr Bílek je člověk, který se objevil na stránkách časopisu FORBES, což svědčí o tom, že ve svém oboru patří k těm nejlepším. Věřím, že díky partnerství s SFC bude vzkvétat nejen jeho firma, ale také opavský klub. Rád bych mu tímto poděkoval za jeho podporu a věřím, že to bude začátek dlouhodobé spolupráce," uvedl Jaroslav Kolínek.

„Tato firma je opravdu silným hráčem na finančním poli. Navíc se aktivně podílí i na několika mimosportovních aktivitách. Již nyní vymýšlíme programy, které by ještě více prohloubily naší začínající spolupráci," dodal předseda představenstva Lukáš Petřík.

Společnost #BILKOVCI je plná profesionálů, které sport naučil překonávat překážky, mít k životu pozitivní přístup a hlavně se nespokojit s málem. Jejich filozofií je skloubit sport se svou prací a veřejně prospěšnou činností aneb #delejcotebavi. Sport je inspiruje, a chtějí stát na stupních vítězů nejen v něm, ale i u svých klientů. Jejich vizitkou je spokojený klient, kterému pomohli vyřešit jeho finanční problémy a zabezpečit pro něj vše, co potřebuje – od pojištění přes investice, úvěry a konsolidace dluhové zátěže až po uspokojení potřeb firemní klientely. Zároveň se zapojí také do projektů jako je například Učíme děti finanční gramotnost nebo Celé Česko čte dětem.


sdílet