Společnost ByrFin nově podpoří opavský klub

11. 8. 2022
Redakce

Opava – Novým klubovým partnerem se stala opavská společnost ByrFin Group, s.r.o., která se zabývá komplexním finančním poradenstvím.

„Sport, zejména fotbal, jsme doposud podporovali pouze v nižších soutěžích, ale po příležitosti spolupracovat a podpořit SFC Opava, jsme neváhali. Opavský fotbal dlouhodobě sledujeme, protože jeden z majitelů v tomto klubu v minulosti působil. SFC Opava je pro nás srdcovou záležitostí, proto ho také velmi rádi podpoříme. Věříme, že i my pomůžeme v jeho dalším rozvoji a rozkvětu," uvedli manžele Byrtusovi, spolumajitelé společnosti ByrFin Group s.r.o..

„Jsem velice rád, že se nám do klubu podařilo přivézt partnera, který má ke sportu a konkrétně fotbalu velice blízko. Zároveň mě těší, že se jedná o úspěšnou opavskou společnost, která má zájem klubu pomoci. Moc si této podpory vážíme a věřím, že je to začátek dlouhodobě úspěšné spolupráce," uvedl předseda představenstva SFC, Lukáš Petřík.

Firma je opavskou společností, která pod jednou střechou sdružuje finance, reality a sport a poskytuje tak komplexní řešení vašich financí. Poradí vám nejen se správou vašeho majetku, zabezpečením vašeho příjmu, s důchodovým zabezpečením, financováním bydlení, ale také s realitami (ať už s nájmy nebo prodeji nemovitostí). V roce 2021 byla navíc vyhlášena „Realitkou roku v okrese Opava“. V neposlední řadě se pak zabývá také sportovním managementem, který má velmi úzký vztah se sportem. V této oblasti sportovcům poskytuje psychologický koučink, zajišťuje také fyzioterapii, lékařskou péči a mnoho dalších služeb.


sdílet