JANOŠČÍN: Pracovali jsme výborně směrem do obrany

5. 9. 2022
Redakce

OPAVA - Fotbalisté Slezského FC se v rámci 7. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY utkali s druhou Jihlavou. Vyrovnané utkání zvrátil na stranu Slezanů v 60. minutě Kramář, který tak opavským zařídil tři body. Opava nad Jihlavou zvítězila 0:1 a posunula se na 7. místo ligové tabulky. Utkání hodnotí kapitán Slezského FC Opava, Jiří Janoščín.

,,Zápas byl hodně podobný utkání z loňské sezony, kdy jsme tady vyhráli. Jihlava je velmi fotbalové mužstvo, které hraje náročný fotbal a v mých očích je jedním z černých koní soutěže. Začátek zápasu jsme měli dobrý, kdy jsme si hned v úvodu vytvořili šanci Šigutem. I když jsme ji neproměnil, tak jsme bojovali dál. Jihlava nás potom zatlačila, ale nám se podařilo vstřelit branku. Mohli jsme zápas rozhodnout a přidat další branky, ale to se nám bohužel nepovedlo. V mých očích měl zápas skončit rozdílem dvou nebo tří gólů. Nicméně jsme to zvládli a navíc jsme udrželi nulu vzadu, což je určitě pozitivní. Klobouk dolů před celým týmem za práci směrem do obrany," začal své hodnocení kapitán Jiří Janoščín.

,,Čeká nás další náročný týden, kdy nastoupíme v krátkém sledu za sebou s Chrudimí, v poháru s Frýdkem-Místkem a pak na Spartě. Nás nyní zajímá hlavně utkání s Chrudimí. Nechceme dovolit soupeřům, aby si z našeho stadionu vozili body. Doufám, že na domácí utkání přijde co nejvíce fanoušků, a my jim budeme moct udělat radost výhrou," pokračoval Janoščín.

,,Chtěl bych se vrátit k hřišti tady v Jihlavě, které bylo fantasticky připravené. Musím říct, že jsem na lepším venkovním hřišti v rámci druhé ligy snad ještě nehrál. Jihlavě za to patři velký kredit," uzavřel své hodnocení kapitán Opavy, Jiří Janoščín.


sdílet