Jakub Yunis je novou tváří v opavském útoku

8. 9. 2022
Redakce

OPAVA – Do Slezského FC přichází Jakub Yunis. Jedná se o 26letého útočníka s ligovými zkušenostmi, který do Slezska přichází jako volný hráč.

Slezský FC posiluje své útočné řady o Jakuba Yunise. Odchovanec brněnské Líšně naposledy působil v prvoligové Sigmě Olomouc. V drese olomoucké Sigmy strávil vytáhlý útočník čtyři ligové sezony, ve kterých odehrál celkem 67 zápasů a nastřílel 5 gólů, ke kterým přidal také jednu asistenci.

„Opava na mě vždy působila jako kvalitní tým se skvělým zázemím. Je proslulá fanoušky, které má jedny z nejlepších u nás. Celý přesun do Opavy se navíc uzavřel velice rychle. Včera mi volal agent o zájmu SFC a dohodli jsme se na vzájemné spolupráci, na kterou se velmi těším,“ uvedla nová posila Slezského FC, Jakub Yunis.

Jakub Yunis během své kariéry působil v Líšni, Zbrojovce Brno a naposled působil v Sigmě Olomouc. Vyzkoušel si také zahraniční angažmá, když jednu sezonu působil v druholigových Katowicích.

„Jakub je typ útočníka který nám scházel. Disponuje fyzickými parametry a umí se prosadit v pokutovém území. Věřím, že u nás nastartuje kariéru a potvrdí své předpoklady, které má. Já jsem úplně do kádru zasahovat nechtěl, byť je kádr úzký. Tým se semknul a je neskutečně pracovitý. V každém utkání jsme herně byli lepší a já týmu věřím. Přesto okolnosti kolem kádru nás přinutili přivézt do týmu nového hráče,“ uvedl na adresu nové posily sportovní ředitel Jaroslav Kolínek.

Jakubovi přejeme v opavském dresu hodně štěstí a spoustu vstřelených branek!


sdílet