KRAMÁŘ: Bylo skvělé, že jsem dokázal být produktivní

28. 9. 2022
Redakce

OPAVA – Svůj debut v reprezentačním dresu má za sebou Denis Kramář. Ten společně se Samuelem Šigutem sehrál dvě utkání, nejprve s Rumunskem a poté s Vlašimí. Ve druhém utkání Kramář zaznamenal dvě asistence, z toho jednu na premiérovou branku Samuela Šiguta.

„Dá se říct, že je to splněný sen. Je to obrovská zkušenost, která mi do budoucna může hodně pomoct. Zároveň to pro mě je i motivace, abych na sobě dál pracoval a snažil se být co možná nejlepší,“ začal své povídání o reprezentaci Denis Kramář.

„S hráči z týmu jsme se už znali, jelikož spousta z nich nastupuje právě ve druhé lize. Bylo tam ovšem několik hráčů z nejvyšší soutěže nebo ze zahraničí. Dokázali jsme vytvořit dobrou partu a vzájemně jsme si pomáhali, ať už v tréninku nebo v zápase. V tomhle to bylo opravdu výborné,“ pokračoval Kramář.

„Jeden ze zápasů byl proti Vlašimi, kde jsem už během posledních čtyř měsíců hrál po třetí. Bylo to ovšem úplně jiné utkání než v lize, protože jsme hráli odlišným způsobem hry, než hrajeme v Opavě. Musím přiznat, že jsem se na hřišti chvíli hledal, než jsem do sebe dostal všechny návyky, co po nás trenéři vyžadovali. Naštěstí jsme se s tím dokázal sžít. Cítil jsem se postupem času více a více sebejistý a sebevědomý. Takže to musím hodnotit jen a jen kladně,“ uvedl Denis Kramář po svém premiérovém reprezentačním srazu.

„Bylo skvělé, že jsem dokázal být produktivní, když jsem v utkání s Vlašimí byl u obou vstřelených branek. Navíc se ukázala naše opavská spolupráce s Šigim, kterému jsem nahrál na jeho premiérový gól v reprezentaci. Oslavili jsme společně gól a chceme tuto atmosféru a spolupráci přenést zpátky do Opavy a být společně produktivní,“ uzavřel povídání Denis Kramář.


sdílet