Informace pro fanoušky před utkáním s Táborskem

30. 9. 2022
Redakce

Již za pár hodin nás čeká další domácí utkání po reprezentační přestávce, ve kterém změříme síly s fotbalisty Táborska. Neváhejte a vyrazte podpořit opavské fotbalisty v honbou za dalšími body.

NOVINKY:

- k dispozici budou znovu wafle na špejli a také káva - stánky budou umístěny mezi tribunami A a G u malé umělé trávy

- v prodeji budou znovu chipsy s opavským logem


VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěný v rámci své permanentní vstupenky. Aktuálně již není možné zakoupit permanentní vstupenky a bude probíhat již pouze výdej zaplacených permanentek.

Vstupenky budou k dispozici na pokladnách, které budou otevřeny hodinu před zápasem. Nově je navíc možné, od zápasu s Vyškovem, na pokladně platit platební kartou.

U vstupu budou jasně vyznačeny vstupy, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

V případě, že někdo z permanentkářů u vstupu bude mít problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.


OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Celkově bude k dispozici devět stánků s občerstvením, přičemž v rámci těchto stánků bude možné také platit kartou. Každý ze stánků totiž bude mít zabudovaný platební terminál. Navíc došlo k posílení Wi-Fi sítě, tak aby terminály bezproblémově fungovaly.


ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude také tradiční magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude k dispozici na pokladnách při vstupu na stadion. Cena magazínu je 20 Kč a tento magazín je možné zaplatit pouze hotově.


sdílet