U10 ovládla Minimoravu v Novém Jičíně

12. 12. 2022
Redakce

Poslední díl Minimoravy se konal na umělé trávě v Novém Jičíně. Mírný sněhový poprašek, chladné počasí a náročných 6 zápasů po 20 minutách, to vše čekalo o víkendu na kategorii U10.

„Kluky nic nezastavilo a jeli si to své, že chtějí poslední turnaj v roce 2022 vyhrát. Celý turnaj ovládli stylem start - cíl, dominance na míči, výborná hra jeden na jednoho, kombinační myšlení a vyhrávání osobních soubojů, to kluky po celý turnaj zdobilo. Jsem rád, že kluci se ve všech utkáních bavili a v mnoha případech doslova přivezli míč, až za záda bezmocných brankářů," podotkl Klement René.

„Všichni aktéři sobotního programu si dali dva a více gólů i brankář Eda Miketa, takže tady šlo vidět, že střelecký prach byl rozprostřen na všechny. Skóre 60:4 hovoří zcela jasně. Věřím pevně v to, že kluci budou nastaveni na vítězné vlně, neustále a do nového roku vkročíme tou správnou nohou a budeme předvádět to co po klucích v trénincích chceme," zakončil hodnocení trenér.


Výsledky Minimoravy:

SFC Opava - Frýdek Místek 13:2

SFC Opava - Zlín (1931) 9:1

SFC Opava - Valašské Meziříčí 7:0

SFC Opava - Valašská fotbalová akademie 9:0

SFC Opava - Juventus Žilina 13:1

SFC Opava - HFK Olomouc 9:0


Střelci: 13x Matyáš Montag, 11x Vojtěch Quis, 9x Tobiáš Dušek, 8x Tobias Hájek, 6x Filip Čunta, 4x Damián Gavenda, 3x Tadeáš Klement, 2x Gabriel Kůrka, 2x Michael Nahodil, 2x Eduard Miketa


sdílet