K B-týmu míří Zdeněk Partyš

1. 2. 2023
Redakce

B-tým do jarní části vstoupí s obměněnou trenérskou dvojicí. Na vlastní žádost skončil jako hrající asistent Tomáš Mičola, kterého od dnešního dne nahradí bývalý fotbalista SFC, Zdeněk Partyš.

„Po tom, co na vlastní žádost u B-týmu ukončil trenérskou činnost Tomáš Mičola, oslovil jsem Zdenu Partyše, aby se Zbyňkem vytvořili trenérské duo, které se společně s hráči pokusí zabojovat o postup do MSFL. Zdena nedávno úspěšně absolvoval přijímací řízení na A licenci, navíc dlouhodobě působil u opavské mládeže a značnou část své hráčské kariéry strávil právě v Opavě, což byly jedny z hlavních důvodů jeho angažování. Je to navíc člověk, který má ochotu se dále vzdělávat a je plný energie. Věřím, že společně se Zbyňkem převedou své bohaté zkušenosti na hráče takovým způsobem, aby B-tým postoupil, ale také tak, aby zejména zvedali výkonnost jednotlivých hráčů takovým způsobem, aby se ti nejlepší i nadále mohli objevovat v kabině A-týmu," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.


„Děkuji SFC za šanci. Budu se snažit odvádět pro tým maximum, ať už co se týče tréninku či přístupu k hráčům. Společně se Zbyňkem Pospěchem uděláme pro úspěch maximum,” řekl Zdeněk Partyš.


sdílet