Do Opavy míří Petr Rybička

14. 2. 2023
Redakce

Do Slezska přichází na půlroční hostování s opcí útočník Petr Rybička z Hradce Králové.

Sedmadvacetiletý útočník s ligovými zkušenostmi je odchovancem Chrudimi, přičemž postupně prošel Brnem, Znojmem, Pardubicemi a naposledy Hradcem Králové. V posledních dvou sezonách nastoupil za Hradec Králové ve FORTUNA:LIZE k osmnácti zápasům, ve kterých si připsal jednu branku a dvě asistence. Ve druhé lize pak odehrál celkem šest sezon, ve kterých nastoupil ke 112 utkáním, ve kterých vstřelil je 24 branek a a přidal 14 asistencí. Do Opavy míří Petr Rybička na půlroční hostování s opcí.

,,Do Opavy přicházím s velkou chutí a doufám, že se klubu bude dařit, budeme společně vítezit a stoupat tak tabulkou," uvedl po přichodu Petr Rybička.

,,Petr je hráč, který umí dát gól. Měli jsme o něj zájem již před půl rokem, kdy mu končila smlouva v Chrudimi. Tenkrát ale odešel do Hradce Králové. Nyní se naskytla možnost tohoto hráče získat, a proto jsme vstoupili do jednání s Hradcem Králové a se samotným hráčem o možném půlroční hostování s opcí na přestup. Jsem rád, že jsme se domluvili, protože Petr je gólový hráč a věřím, že se bude střelecky prosazovat i u nás, a tím zúročí naši hru," uvedl na adresu Petra Rybičky sportovní manažer Jaroslav Kolínek.


sdílet