Slezský v reprezentační pauze čeká přátelské utkání se Zbrojovkou Brno

23. 3. 2023
Redakce

OPAVA - Slezský využije reprezentační přestávku k přátelskému utkání s prvoligovou brněnskou Zbrojovkou. Utkání se odehraje v pátek 24. března od 13:00 v Brně.

Fotbalisté Slezského FC před reprezentační přestávkou odehráli tři ligová utkání. Nejprve v domácím prostředí remizovali s olomouckou Sigmou 2:2, v duelu s Vyškovem pak přidali druhou remízu. Tentokrát v Drnovicích uhráli bod po remíze 1:1. Poslední ligové utkání však nedopadlo podle představ a v domácím prostředí padli s Vlašimí 0:1.

Brněnská Zbrojovka se aktuálně nachází na 12. příčce FORTUNA:LIGY se ziskem 27 bodů. Brněnští stihli odehrát v jarní části sezony celkem osm ligových utkání, ve kterých dokázali jednou zvítězit a čtyřikrát remizovat. Celkem třikrát pak odcházeli jako poražení. Jedno utkání pak přidali v rámci MOL Cupu, kde vypadli ve čtvrtfinále s Českými Budějovicemi po prohře 1:2.

Střelecky tým trenéra Dostálka táhne nejlepší střelec ligy, Jakub Řezníček, který vsítil celkem 16 branek. Barvy Zbrojovky také hájí opavští odchovanci Matěj Hrabina a Filip Souček. V kádru je také ex-opavský Jiří Texl.

Přátelské utkání je v brněnské ADAX INVEST Aréně na programu v pátek 24. března od 13:00.


sdílet