Na Sigmu v charitativním duchu a ve speciální edici dresů

21. 8. 2023
Redakce

Slezský v pátek čeká další domácí utkání, ve kterém narazí na rezervu olomoucké Sigmy. Utkání se tentokráte ponese v charitativním duchu, kdy opavští fotbalisté do utkání nastoupí ve speciální edici dresů s logy Nadačního fondu Slezský Slezsku a organizace Saves Help, která byla vyrobena pouze pro toto utkání a po utkání budou vydražena prostřednictvím webu sportovniaukce.cz.

Saves Help je nezisková organizace, která byla založena v roce 2019 hokejovým brankářem Šimonem Hrubcem a jeho parťákem Michalem Raszkou. Rok 2022 pak byl pro Saves Help dalším zásadním milníkem, protože spustili projekt i pro brankáře fotbalové, jehož tváří není nikdo jiný než Petr Čech.

Vstupenky na utkání jsou v předprodeji k dostání zde

Slezský se v uplynulé sezoně, jako vůbec první klub, stal oficiálním partnerem projektu Saves Help a nyní společně s touto organizací, v rámci spolupráce s klubovým Nadačním fondem Slezský Slezsku, přichystal pro utkání se Sigmou speciální sadu dresů, ve které opavští fotbalisté k tomuto duelu vyběhnou.

Aukce dresů

Tato speciální edice dresů bude po zápase hráči podepsána a dražena prostřednictvím webu sportovniaukce.cz. Celá aukce vypukne hned po pátečním zápase, konkrétně ve 21:00 a vyvolávací cena každého dresu bude 1 907 Kč. Aukce pak skončí v neděli 10. září v 18:00.

Komu bude náležet výtěžek z akce?

Výtěžek z aukce poputuje na pomoc jednomu z fanoušků klubu, který tuto pomoc potřebuje. Nicméně na konkrétní představení si ještě budete muset počkat, jelikož k němu dojde v průběhu úterý a středy. Kromě aukce pak budete moci přispět také prostřednictvím kasiček, které budou připraveny u stánků s občerstvením a také prostřednictvím QR kódu, který bude rovněž k dispozici ve stáncích s občerstvením.


sdílet