Slezský uzavřel partnerství s OC Breda & Weinstein

10. 11. 2023
Redakce

Díky nově vzniklému partnerství se společenským a obchodním centrem Breda & Weinstein otevře klub pro své fanoušky nový klubový fanshop v prostorách nákupního centra. Vzájemné partnerství se nicméně netýká pouze nového fanshopu, ale například spolupráce při prezentaci domácích utkání SFC a naopak pak také společné prezentace obchodního centra při utkáních opavských fotbalistů na Městském stadionu.

„S OC Breda & Weinstein se nám podařilo nalézt několik společných průsečíků nově vzniklé kooperace, především v oblasti marketingu. Z pohledu klubu se konkrétně jedná o výraznější propagaci mistrovských utkání, akcí klubu nebo aktivní účasti hráčů v různých mimo fotbalových aktivitách v obchodním centru. Velkou novinkou je pak otevření nové prodejny fanshopu, jak jsme avizovali již začátkem týdne. Od tohoto kroku si slibujeme, že dojde ke zlepšení dostupnosti k zakoupení nejen merche s tématikou SFC Opava, ale také třeba zakoupení lístků na utkání nebo permanentních vstupenek pro opavské příznivce," uvedl předseda představenstva SFC Opava Lukáš Petřík.

„Breda & Weinstein je místem, kde se nejenom výhodně nakupuje, ale také se zde konají populární kulturní, společenské, ale i sportovní akce, kde si každý návštěvník najde to své. Velmi mě těší, že zaběhlé stálice našich prodejen doplní výrazný sportovní partner, jakým je fotbalový klub SFC Opava. Věřím, že tímto částečným přesunutím fotbalové scény nabídneme opavským fanouškům dostupný a pohodlný prostor oficiálního fanshopu. Jako fotbalovému nadšenci mi nezbývá než popřát mnoho sportovních úspěchů,“ doplňuje ke spolupráci Jaroslav Václavík, Center manager Breda & Weinstein.

„Díky spolupráci s OC Breda & Weinstein se nám otevírají další příležitosti k ještě výraznější propagaci značky SFC. Především bych ocenil maximální ochotu center managera pana Václavíka, se kterým jsme se rychle na všem dohodli," dodal Lukáš Petřík.

O společenském a obchodním centruu BREDA & WEINSTEIN

Společenské a obchodní centrum BREDA & WEINSTEIN vyrostlo na půdorysu bývalého měšťanského pivovaru v samém srdci města. OC Breda & Weinstein nabízí rozmanitou nabídku rozptýlení všem věkovým kategoriím v podobě módních prodejen, služeb, gastronomie, sportovního vyžití i zábavy. V průběhu letošního roku se navíc centrum rozrostlo hned o několik zajímavých novinek. Rozmanitou nabídku společenského a obchodního centra rozšířilo například dětské hřiště Bredíkov a za zmínku stojí také nedávné slavnostní otevření Království hraček Sparkys nebo modernizace stálých jednotek.


sdílet