JANOŠČÍN: Strašně těžko se mi to hodnotí

12. 11. 2023
Redakce

V utkání dokázal v prvním poločase vyrovnat. Jeho trefa však nakonec na body nestačila. Jak utkání viděl opavský kapitán Jiří Janoščín?

Jirko, na závěr podzimu prohráváme na hřišti Varnsdorfu 2:1. Jak se ti zápas hodnotí?

Zápas se mi hodnotí špatně, protože jsme prohráli a je jedno jestli jsem dal gól nebo ne, protože nám to stejně body nepřineslo. Neumím najít jedinou věc, ve které bychom předčili soupeře, což je pro mě asi největší zklamání. Jsem obrovsky zklamaný z našeho výkonu a obecně z konce sezony a z toho, jak jsme to dohráli.

Hlavně v závěru to ale vypadalo, že se utkání obrací na naší stranu.

Chyběl nám i kousek štěstí. Ani bych neřekl, že nám chyběl tlak ve vápně a taková ochota se porvat o ten jeden gól. Těžko se mi tento zápas hodnotí nějak víc.. Nevím, co bychom měli udělat víc. Samozřejmě, když se zápas chýlí ke konci, tak se soupeř zatáhne a stejně tak tomu bylo i doma s Prostějovem. My ale nemůžeme hrát posledních patnáct minut. Musíme takový výkon podávat alespoň dvě třetiny utkání. Takhle to nejde a nemůžeme potom být úspěšní.

Nicméně nás nyní čeká ještě pohár, který nás může poslat do jarní části MOL Cupu.

Může to pro nás být taková náplast po dnešním utkání, ale stejně zůstane taková pachuť po závěru podzimu potom, jak jsme zvládli fantasticky záři a teď jsme to hodili do koše. Neumím si představit, že bychom to nezvládli. Musíme tam jet bojovat za Opavu, vyhrát a postoupit v poháru dál.


sdílet