Jihokorejský záložník Junhyeong Kim posiluje Slezský

21. 2. 2024
Redakce

Další posilou, která do Slezska dorazila v průběhu zimní přestávky, je dvacetiletý jihokorejský záložník Junhyeong Kim, který naposledy působil v třetiligových Velvarech.

„Na Kima jsme dostali tip, když byl ještě v létě na testech ve Frýdku-Místku a již tehdy jsme se na něj jeli podívat. Na podzim pak působil ve Velvarech, kde jsme jej průběžně sledovali. Jeho kvality nám pak potvrdil i můj známý Ladislav Jamrich, který trénuje v Teplicích B-týma a Kima měl možnost vidět ve vzájemném utkání," uvedl sportovní manažer Jaroslav Kolínek.

,,Podepsání mé první profesionální smlouvy s Opavou je obrovské štěstí. Udělám, co bude v mých silách, abych hrál za tým. Ještě nejsem hotový hráč a chci se od trenéra hodně naučit, abych fanouškům ukázal dobrý výkon. Děkuji za tuto šanci,” uvedl po podpisu Kim

„I z toho důvodu jsme jej pozvali k nám do přípravy, chtěli jsme totiž vidět, jak bude vypadat v tréninkovém procesu v konfrontaci s našimi hráči. Svou pracovitostí v tréninku nás přesvědčil o tom, že pro nás může být přínosem. Je to každopádně ještě mladý hráč, nicméně věřím, že brzy naplní své fotbalové předpoklady a díky své pracovitosti a odvaze se prosadit v soubojích jeden na jednoho nám pomůže a dokáže se prosadit i v mistrovských utkáních," dodal Jaroslav Kolínek.


sdílet