Devatenáctka ani sedmnáctka nestačila na slovenského soupeře z Banské Bystrice

22. 2. 2024
Redakce

Oba dorostenecké týmy sice držely v poločase s Banskou Bystricou nerozhodný stav, ani jednomu se ale nakonec nepodařilo soupeře přehrát. Devatenáctka v těsné koncovce podlehla 4:3. O osudu utkání U17 pak rozhodl nepovedený vstup do druhého poločasu.

MFK Dukla Banská Bystrica U19 - Slezský FC Opava U19 4:3 (1:1)

Branky: Hendrych Kryštof, Pecník, Ligáč

Opava: Kramář (46. Martinák) - Hendrych Vít, Hejhal (46. Dědík), Buchta, Cileček (46. Endrych) - Hendrych Kryštof, Kokeš, Blahut (46. Baar) - Pawlik (46. Pecník), Ligáč, Strnadel

,,Další přípravné utkání jsme odehráli na Slovensku s ligovou Banskou Bystrici U19. Konfrontace se slovenskou ligou nám ukázala jak jsme připraveni na začátek soutěže. Kluci v první půli předvedli výkon, který snesl určité měřítko. V utkání jsme dobře kombinovali a byly vidět prvky, které cvičíme na tréninku. Soupeř byl fyzicky a silové dobře připraven, což se projevilo i na konci první půle, kdy šlo vidět, že našim klukům pomalinku tvrdnou nohy. Druhý poločas se naše hra nezměnila a to i přesto, že jsme vystřídali pět hráčů. Byli jsme opět silní na míči a pokračovali v dobré kombinaci, díky které jsme si vypracovali tři branky. Bohužel nás zatím v přípravě trestají naše kolektivní, či individuální chyby, kterých se stále hojně dopouštíme, a na kterých musíme ještě zapracovat a pokusit se je odstranit z naší hry," okomentoval zápas asistent trenéra U19 Tomáš Rubý.

MFK Dukla Banská Bystrica U17 - Slezský FC Opava U17 7:1 (0:0)

Branky: Brož

Opava: Maitner (46. Brindžák) - Faldýn, Kovalčík, Kožík, Haloda - Oravec (70. Brož) - Prohászka (70. Bolik), Brož (46. Masopust), Jančík - Bolik (55. Kramář), Kramář (46. Kropáček)

,,Těžko se mi tento zápas hodnotí, se soupeřem jsme dokázali držet krok pouze v prvním poločase. O výsledku utkání bohužel rozhodl nepovedený vstup do druhé půle, kdy jsme během šesti minut dostali čtyři góly. Následně se nám sice povedlo snížit, a dokonce jsme se prezentovali slušnou pasáží, ve které jsme se teoreticky mohli vrátit zpět do utkání, bohužel místo toho abychom využili naše šance, opět jsme inkasovali, a to hned třikrát za sebou. Toto utkání pro nás bylo slušnou fackou, ze které se musíme rychle oklepat a nachystat se na generálku a především povedený vstup do jarní části soutěže," uvedl trenér U17 Jakub Swiech.


sdílet