Šestnáctka i osmnáctka si poradila se Spartou Brno

27. 2. 2024
Redakce

Dorostenci z U18 i U16 si poradili s devatenáctou i sedmnáctkou Sparty Brno. V U18 úřadoval čtyřgólový Panyla, v U16 se pak blýskl dvěma góly Hladký.

Slezský FC Opava U18 - Sparta Brno U19 7:1

Branky: Panyla 4, Winkler, Pecník, Maculík

,,Zápas jsme zvládli velice dobře. Jsem rád, že se střelecky prosadili naši ofenzivní hráči. Musíme si ale narovinu říct, že nás soupeř, až na pár okamžiků, moc neprověřil. Jedinou kaňkou v zápase je naše obdržená branka. V neděli nás čeká generálka ale nejsme kompletní, někteří hráči netrénuji kvůli zranění nebo kvůli nemoci. Děláme maximum pro to, aby byli hráči na první zápas nachystání," uvedl po zápase trenér U18 Petr Zapalač.
Slezský FC Opava U16 - Sparta Brno U17 6:3 (1:1)

Branky: Hladký 2, Lazar, Ambrož, Balint, Závěšický

Opava: Bernatík, Slanina, Mac (46. Vychodil), Faldýn (65. Mac) Vincker, Lazar (75. Ambrož), Richter (46. Dobiáš), Ambrož (65. Richter),Hladký (65. Stareček), Závěšický (75. Hladký), Stareček (46. Balint)

,,Do utkání jsme šli s cílem odhodit deku,která na nás poslední týdny leží a hlavně se znova bavit fotbalem. Musím říct, že kluci k utkání přistoupili velmi dobře a deku se nám podařilo částečně odkrýt. První poločas jsme zahazovali obrovské šance a mohl klidně skončit 6:1. Druhý poločas se otevřela střelnice a utkání jsme zaslouženě vyhráli. Jediné co mě mrzí počet inkasovaných gólů na čem musíme zapracovat. Jsem rád, že v utkání se objevovali věci, které trénujeme. Na závěr bych chtěl pochválit hosty z Brna, kteří chtěli hrát fotbal a celkově ke kvalitě utkání přispěli," uvedl po utkání trenér U16 David Sedlář.

Související fotogalerie

sdílet