Sedmnáctka si s karvinským béčkem poradila, devatenáctka těsně podlehla.

11. 3. 2024
Redakce

V prvním jarním kole si U17 s chutí zastřílela, když dokázala b-týmu Karviné vstřelit hned dvanáct branek a vyhrát 12:3. Starší dorostenci z U19 své utkání prohráli nejtěsnějším rozdílem 1:2.

Slezský FC Opava U17 - MFK Karviná U16 12:3 (6:2)

Branky: 3x Prohászka, 3x Jančík, 3x Bolík, 2x Kropáček, Kramář - 3x Paloch

Opava: Včelný - Novotný (46. Vincker), Prohászka (60. Haloda), Jančík, Šlupina, Oravec, Tkaczyk (22. Kropáček), Bolík (65. Jašek), Brož, Kožík, Kramář

„Do utkání jsme nastoupili s chutí, od začátku bylo na naších hráčích vidět, že nechtějí nic nechat náhodě a hýřili aktivitou. Dali jsme góly po krásných akcích a ze zápasu jsme brzo udělali jasnou záležitost. Za předvedený výkon musím kluky pochválit. Sami si ukázali, že když plní věci, které mají, tak jsou schopni se prezentovat kvalitním výkonem," řekl k utkání trenér Jakub Swiech.

Slezský FC Opava U19 - MFK Karviná U18 1:2 (0:2)

Branky: Endrych

Opava: Kramář - Hendrych V. (52. Vyležík), Hejhal, Buchta, Endrych, Kokeš, Hendrych K., Blahut, Baar (46. Vladař), Pecnik (65. Panyla), Pawlik

„Do utkání jsme měli velmi špatný vstup, když jsme inkasovali dvě rychlé branky v úvodní pětiminutovce. To se v podstatě podepsalo na výkonu v celé první půli. Byli jsme hodně nepřesní a naše soubojové chování by se dalo popsat jako naivní. Druhý poločas už však určité měřítko snesl, a to i díky brzkému snížení stavu, které nám vneslo vítr do plachet. Bohužel po vyloučení na naší straně jsme se už nezmohli na zvrat a o výsledku utkání tak bylo již víceméně rozhodnuto. Do příštích utkání se musíme zlepšit ve všech aspektech naši hry," pronesl po utkání František Metelka.



Související fotogalerie

sdílet