Informace pro fanoušky před utkáním s Kroměříží

29. 3. 2024
Redakce

Utkání 20. kola FORTUNA: NÁRODNÍ LIGY, v rámci kterého do Opavy dorazí tým Kroměříže, se odehraje na stadionu v Městských sadech od 18:00.

OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Zápas s Kroměříží má výkop v 18:00 a brány Městského stadionu se pak již tradičně otevřou hodinu před utkáním, tedy v 17:00.

PARKOVÁNÍ A DOPRAVA NA ZÁPAS

Žádáme fanoušky, aby využili primárně parkoviště u Střelnice, případně městskou dopravu.

PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

Také při utkání s Kroměříží se můžete těšit na poločasovou soutěž s partnerem utkání, kterým je tentokrát Řeznictví Lukáš Gebauer.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude tradičně také zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion za 20 Kč. Těšit se můžete na exkluzivní rozhovor s Martinem Vaniakem, kde se dozvíte mimo jiné o jeho životě ve Švýcarsku nebo na povídání s Jakubem Přichystalem.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako na podzim, platit kartou. Některé pochutiny budou navíc znovu roznášeny i přímo na tribuny.

FANSHOP

K dispozici bude prodejní stánek u Opavice mezi tribunami A a G, který nahradí kamennou prodejnu. Ve stánku bude možné platit kartou a naleznete zde vše potřebné od nejrůznějších suvenýrů až po šály nebo bundy. V průběhu utkání pak bude možné zakoupit vybrané produkty také na tribuně, kam budou prodejci roznášeny. U prodejců na tribuně lze platit jen hotově. Pro platbu kartou využijte stánek mezi tribunami A a G. Kamenný FANSHOP v hlavní tribuně byl během zimy přestěhován do nákupního centra OC Breda&Weinstein.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky. V případě, že máte zakoupenu permanentní vstupenku na sezonu 2023/24 a budete mít u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím prostor bývalého FANSHOPU, kde vám bude permanentka aktivována.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách. Pokladny, stejně jako celý stadion, budou otevřeny hodinu před utkáním, tedy od 17:00, na pokladnách je možné platit také platební kartou.

U vstupů na stadion budou jasně vyznačeny vchody, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zakoupili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

Zároveň doporučujeme všem fanouškům, aby si lístek na utkání zakoupili v předprodeji a vyhnuli se tak čekání ve frontě na lístek a na stadion se tak dostali pohodlně a bez čekání.

Žádáme všechny fanoušky, aby si vstupenky zakoupené online vytiskli a předešli tak komplikacím před vstupem na stadion.


sdílet