Informace pro fanoušky před pohárovým utkáním se Spartou Praha

2. 4. 2024
Redakce

Semifinálové utkání MOL Cupu, v rámci kterého do Opavy dorazí tým Sparty Praha, se odehraje na stadionu v Městkých sadech ve středu 3. dubna od 18:00.

OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Zápas se Spartou má výkop v 18:00 a brány Městského stadionu se, při této příležitosti, otevřou už dvě hodiny před utkáním, tedy v 16:00. Apelujeme na všechny fanoušky, aby přišli na stadion s předstihem a vyhnuli se tak zbytečným komplikacím.

FANZÓNA

Společně s otevřením stadionu v 16:00 se otevře i připravená fanzóna. Ve fanzóně budou pro fanoušky nachystány stánky našich partnerů Hitrádia Orion a Slezské nemocnice v Opavě. Těšit se můžete například na auto s hudbou, párty stan, chill zónu, různé soutěže a odměny pro soutěžící, či na logické hry pro děti.

Navštívit můžete také stánek MMA organizace RFA, ve kterém bude možno zakoupit vstupenky na turnaj RFA 16, který se koná 13. dubna v Opavě. Ve stánku budou připraveny k prodeji také různé upomínkové předměty organizace RFA.

PARKOVÁNÍ A DOPRAVA NA ZÁPAS

Žádáme fanoušky, aby využili primárně parkoviště u Střelnice a parkoviště u Víceúčelové haly, případně městskou hromadnou dopravu.

PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

Také při utkání se Spartou se můžete těšit na poločasovou soutěž s partnerem utkání, kterým je tentokrát opavská společnost U plus U, spol. s r.o.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude tradičně také zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion za 20 Kč. V tomto vydání se můžete těšit například na rozhovory s pamětníky posledního finále MOL Cupu, Matějem Helebrandem a Milošem Kopečným. V zápasovém bulletinu si budete moci přečíst i zajímavé povídaní s majitelem společnosti U plus U, spol. s r.o.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Při příležitosti semifinálového utkání budou rozšířeny stánky s občerstvením i pivem. Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako na podzim, platit kartou. Některé pochutiny budou navíc znovu roznášeny i přímo na tribuny.

FANSHOP

Během tohoto utkání budou otevřeny hned dva prodejní stánky. Jeden stánek naleznete jako již tradičně u Opavice mezi tribunami A a G, který nahradí kamennou prodejnu. Ve stánku bude možné platit kartou a naleznete zde vše potřebné od nejrůznějších suvenýrů až po šály nebo bundy. Druhý stánek naleznete za tribunou H, kde bude možno platit pouze hotově. Kamenný FANSHOP v hlavní tribuně byl během zimy přestěhován do nákupního centra OC Breda&Weinstein.

INFORMACE PRO HOSTUJÍCÍ FANOUŠKY

Žádáme fanoušky AC Sparta Praha, kteří si zakoupili vstupenky mimo vyhrazený hostující sektor, aby s sebou na stadion nebrali předměty s klubovými symboly svého týmu. V opačném případě nebudou vpuštěni na stadion.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky. V případě, že máte zakoupenu permanentní vstupenku na sezonu 2023/24 a budete mít u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit. Dnes již není možné permanentní vstupenku na novou sezonu zakoupit.

V den utkání nebudou na pokladnách k dispozici vstupenky na zápas.

Pro účely aktivace nefunkčních permanentek nebo výměny nefunkčních vstupenek využijte prostor bývalého fanshopu, kde vám bude permanentka aktivována.

Žádáme všechny fanoušky, aby si vstupenky zakoupené online vytiskli a předešli tak komplikacím před vstupem na stadion.


sdílet