Na Spartu ve speciální sadě dresů

3. 4. 2024
Redakce

Pro semifinálový duel MOL Cupu se Spartou jsme ve spolupráci s partnerem utkání, opavskou společností U plus U, spol. s. r. o., nachystali speciální sadu dresu.

Za pomoci Lukáše Urbance, majitele společnosti U plus U, spol. s. r. o., jsme pro dnešní semifinálový souboj se Spartou vytvořili speciální sadu dresů. Logo společnosti U plus U, spol. s. r. o., jakožto partnera utkání, se tak objeví i na přední straně dresu.

Na rukávech dresu pak bude vyobrazeno logo MOL Cupu a nově také logo Statutárního města Opava. Na přední straně dresu bude přímo na prsou k vidění nápis s informacemi o utkání, který bude připomínat, že se v této speciální edici odehrálo právě semifinálové utkání letošního ročníku MOL Cupu.

Všechny dresy z této speciální edice budou následně využity pro dobročinné účely. V pátek po utkání bude celá sada dresu umístěna do dražby, jejíž výtěžek částečně poputuje na účet Nadace U plus U. Druhá část výtěžku z dražby pak půjde na Nadační fond Slezský Slezsku, který zajištuje finanční, materiální, humanitární, odbornou, personální nebo vzdělávací podporu a pomoc zdravotně, sociálně či ekonomicky znevýhodněným jedincům či skupinám.



sdílet