Předprodej vstupenek na finále poháru v plném proudu

9. 5. 2017
Redakce

Opava – Fotbalisty Slezského FC čeká historické finále MOL Cupu, ve kterém se střetnou se Zlínem. Hrát se bude na olomouckém Andrově stadionu. Přinášíme tolik očekávané informace o předprodeji vstupenek na velký fotbalový svátek. Lístky jsou v prodeji od středy 10. května 2017. Úvodní dva dny předprodeje jsou určeny pouze pro držitele permanentních vstupenek.

Přeprodej odstartoval ve středu 10. května 2017 a bude probíhat na dvou místech. Ve fanshopu Slezského FC v Městských sadech a v Městském informačním centru pod Hláskou.

Ve fanshopu si můžete vstupenky nakoupit ve středu, čtvrtek a pátek vždy v době od 9 do 11 hodin a následně od 15 do 18 hodin. V sobotu pak od 12 do 15 hodin. Lístky jsou k dostání také v infocentru dle jeho provozní doby, tj. od pondělí do pátku (8.00 – 18.00 hodin) a v sobotu (9.00 – 12.00 a 13.00 – 15.00)

První dva dny předprodeje – středa a čtvrtek – jsou určeny pouze pro držitele permanentních vstupenek. Po předložení permanentky má fanoušek nárok na jeden lístek. Od pátku bude předprodej probíhat volně s tím, že na jednu osobu lze zakoupit dva lístky. Cena vstupenky na pohárové utkání činí 100,- Kč.

Kapacita Androva stadionu byla snížena na 11 329 míst s tím, že oba kluby dostaly k dispozici stejný počet vstupenek pro své fanoušky. Zbytek kapacity stadionu je určen pro potřeby organizátora utkání. Pro fanoušky Slezského FC Opava bude k dispozici 3850 míst na Severní tribuně. Konkrétně se jedná o sektory J, K, L, M, N.

Po dohodě se zástupci opavských fanoušků bude aktivní kotel umístěn ve spodní části tribuny v sektorech L a M. Andrův stadion bude pro diváky otevřen od 16 hodin. SFC fanouškům doporučujeme dorazit na místo dění včas. Samotnému utkání bude předcházet slavnostní ceremoniál a u vstupu budou probíhat bezpečnostní prohlídky.

„Věříme, že naši fanoušci nebudou u historického finále chybět, vyprodají celou tribunu a vytvoří našim hráčům domácí atmosféru,“ říká generální manažer Slezského FC Alois Grussmann.

Na závěr připomeňme, že výkop utkání je na programu ve středu 17. května od 17.30 hodin. Finálový duel bude v přímém přenosu vysílat stanice ČT sport.

Na Hanou všichni ve žlutém! Vypraven bude vlakový speciál

Dobrá zpráva pro opavské fanoušky! České dráhy vypravují do Olomouce speciální vlakový spoj na trase Opava východ – Olomouc hlavní nádraží, který vyjíždí ze stanice Opava východ ve středu 17 května ve 14:05 hodin s příjezdem do Olomouce v 15:45 hodin. Souprava bude mít jedenáct vagónů s celkovou kapacitou 1200 míst. Jedná se o přímý spoj bez dalších zastávek.

Zpáteční spoj vyjíždí z Olomouce cca v 20.30 hodin (v případě potřeby se čas odjezdu přizpůsobí) s příjezdem do stanice Opava východ zhruba ve 22:00 hodin. Cena jízdenky se odvíjí dle sazebníku ČD. Lze využít skupinové slevy a zakoupit jízdenky v předprodeji.

Andrův stadion se může těšit na žlutou lavinu z Opavy. Fanoušci totiž chystají vyrazit oděni jednotně do žluté barvy. „Moc bych si přál, aby všichni vyrazili oblečeni ve žlutých tričkách. Nerad bych, aby to někdo bral na lehkou váhu, ale fakt se oblíkl do něčeho žlutého. Bude to mít nádherný efekt, třeba jako na podzim v derby v Ostravě. Navíc se tím ukáže soudržnost a jednota všech Opaváků,“ burcuje jeden z lídrů opavského kotle Tomáš Hrubý známý pod přezdívkou Hrubec.


sdílet