Je to tady! Slezský FC se vrací domů. Na Jihlavu se jde za 50 korun

7. 10. 2018
Redakce

Opava – Den, na který všichni příznivci opavského fotbalu netrpělivě čekali, se blíží. V pátek 12. října se fotbalisté Slezského FC konečně představí na domácím trávníku v Městských sadech, kde v rámci 3. kola MOL Cupu vyzvou Jihlavu.

Přes léto se na stadionu tvrdě makalo. Kvůli realizaci vyhřívaného trávníku, který je nutnou podmínkou pro to, aby klub mohl hrát nejvyšší soutěž na domácím stadionu, museli fotbalisté hrát v brněnském azylu, za což zástupcům města Brna i Zbrojovky v čele s majitelem Václavem Bartoňkem děkujeme.

Je za námi velice hektické období, ale teď už se všichni těšíme do našeho opavského domova, kde naši fotbalisté naposledy hráli v přípravném utkání se slovenskou Žilinou na konci června.

Lístky na Jihlavu »

V Městských sadech je vše podstatné hotovo a připraveno. Výstavba vyhřívání je zdárně dokončena. Zbývá už jen vybudovat kotelnu. Kromě vyhřívaného trávníku se může stadion v Městských sadech pyšnit jak novou LED obrazovkou, tak ozvučením.

Několik úprav se uskutečnilo také v útrobách stadionu. Nově bylo vybudováno press centrum včetně pracovní místnosti pro novináře, fotografy a další zástupce médií.

Lístky za akční cenu. Předprodej běží na Ticketportalu a ve Sluně

Na utkání s Jihlavou platí pro muže, ženy, děti od 6 let a důchodce jednotné vstupné ve výši 50 Kč. Předprodej probíhá on-line v systému Ticketportal, a také v kamenné prodejně Sluna Opava (Horní náměstí 152/27, Opava) dle její provozní doby, tj. od pondělí do pátku v době od 8.30 do 17.00 hodin.

Držitelé permanentních vstupenek mají vstup na pohárové zápasy zdarma. Mimochodem, permanentky na domácí utkání SFC jsou stále v prodeji. Na tribunu A stojí permice 2 100 Kč, na tribuny F, G, H pak 1 400 Kč. K dostání jsou na ve fanshopu každou středu od 15 do 17 hodin.

Poznámka: Lístky se neprodávají na konkrétní sedadlo. Nárok na konkrétní místo mají pouze majitelé permanentních vstupenek.

Utkání 3. kola MOL Cupu mezi Slezským FC Opava a Jihlavou startuje v pátek 12. října od 17 hodin. Těšíme se na Vás!


sdílet