Reprezentanti do 19 let vyzvou Gruzii, přijďte je povzbudit

31. 7. 2019
Redakce

Opava – Na začátku července jsme Vás informovali o tom, že se v Městských sadech představí česká reprezentace do 19 let, nyní už se blíží její první zápas v Opavě. Nově tvořící se výběr národního týmu do 19 let čeká v Opavě generálka před startem kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.

Čeští mladíci se s Gruzií střetnou v úterý 6. srpna s výkopem od 18 hodin. Stadion se otevře dvě hodiny před výkopem, tj. v 16.00.

Běžné vstupné činí 50 Kč, permanentkáři mají lístek za zvýhodněnou cenu 20 Kč stejně jako ženy a starobní důchodci. Mládež symbolicky do 19 let má vstup zdarma. Otevřena bude pouze tribuna A s jedním vstupem od fanshopu a druhým z ulice U Opavice.

„Pro celý klub a myslím si, že i město Opavu, je obrovská čest přivítat na našem stadionu reprezentaci do 19 let. Věříme, že národnímu týmu jsme schopni připravit ideální podmínky a prvotřídní servis, aby se celá výprava cítila v Opavě jako doma,“ říká technický ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

Výběry českého nároďáku se ve slezské metropoli představily už dříve. V srpnu roku 2012 v Městských sadech sehrála přípravný zápas česká reprezentace do 20 let s Polskem, o půlroku později v Opavě proti stejnému soupeři nastoupila osmnáctka.

V roce 2014 Městské sady hostily i kvalifikační utkání ženské reprezentace o postup na mistrovství světa 2015 v Kanadě s Estonskem a před třemi lety české reprezentantky v Opavě sehrály zápas kvalifikace o postup na mistrovství Evropy proti soupeřkám z Gruzie.


sdílet