Fanouškům děkujeme za podporu, říká Grussmann. Co si přeje v novém roce?

26. 12. 2019
Redakce

Opava – Slezský FC má za sebou náročný půlrok, který prvoligové A-mužstvo zakončilo na 14. místě FORTUNA:LIGY. Jak složité období hodnotí sportovní manažer klubu Alois Grussmann? Co ho mrzí a z čeho má naopak radost? A co by opavskému fotbalu popřál do nového roku 2020?

„V první řadě musím říct, že samozřejmě nejsme spokojeni jak s naším umístěním v tabulce, tak s bodovým ziskem. Naším největším problémem je střílení branek. Už se ale nechci dívat zpátky na to, co bylo. Koukám se dopředu na to, co nás čeká,“ říká Alois Grussmann.

„V současné době intenzivně pracujeme na posílení mužstva. Není to jednoduché, ale uděláme vše pro to, abychom v Opavě hráli první ligu i příští sezonu. Náš cíl je jasný a věřím, že ho společně zvládneme,“ dodává sportovní manažer Slezského FC.

Ten se zúčastnil tradiční vánoční exhibice mezi opavskou starou gardou a polskou Ratiboří. „Jde o to zahrát si a hlavně si povykládat s kluky, s nimiž jsme se dlouhou dobu neviděli. Jsem moc rád, že se podařilo předat bohatý výtěžek Martinu Vožníkovi. Velice děkuji všem, kteří přispěli a pomohli dobré věci,“ pokračuje.

Nový rok 2020 už se blíží. Co by Alois Grussmann popřál opavskému fotbalu? „Chtěl bych poděkovat všem našim fanouškům, kteří nás i přes problémy na hřišti vždy skvěle podporovali. Věřím, že nám zachovají svou přízeň a podpoří nás také v jarní sezoně. Opavskému fotbalu přeji, aby se nám společně podařilo zachránit v nejvyšší soutěži a mohlo se tady na ligu chodit dál, třeba i ve větším počtu,“ přeje si někdejší kapitán Kaučuku.


sdílet