Informace o vstupenkách na duel se Sigmou Olomouc

18. 7. 2020
Redakce

Opava – Slezský FC musí reagovat na Mimořádné opatření č.15/2020 Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje, které výrazně ovlivní organizaci čtvrtečního utkání se Sigmou Olomouc.

Vstupenky, které byly dosud prodány či vydány vůči permanentce, neplatí. O refundaci vstupenek lze zažádat na místě, kde byly lístky zakoupeny.

„Mrzí nás, že jsme byli nuceni přistoupit k tomuto kroku, nicméně vzhledem k mimořádnému a bezprecedentnímu opatření krajské hygienické stanice nebyla jiná cesta. Dosud bylo vydáno mnohem více vstupenek, než jaká je nyní platná kvóta pro konání hromadných akcí v Moravskoslezském kraji,“ vysvětluje ředitel Slezského FC Jaroslav Rovňan.

„Těšili jsme se, že na naše domácí utkání po dlouhých měsících konečně zavítá vyšší počet diváků, nicméně nyní je jasné, že na to si budeme muset všichni ještě počkat. Omlouváme se všem fanouškům za případné komplikace. Ty ale nevznikly naším přičiněním,“ dodává Rovňan.

Na čtvrteční zápas s Olomoucí budou mít možnost zajistit si vstupenku primárně držitelé permanentek. Lístky budou k vyzvednutí pouze ve fanshopu Slezského FC v Městských sadech po předložení permanentní vstupenky, a to tak, že oproti každé permanentce bude vydán právě jeden lístek. Na stadionu bude moci být přítomno zhruba 500 diváků. Vydáno bude cca 400 vstupenek, zbylá místa obsadí partneři klubu, LFA a zástupci vedení SFC.

Harmonogram výdeje vstupenek na utkání se Sigmou Olomouc
úterý 21. července10.00 – 12.00 hodin (prvních 100 ks vstupenek)
úterý 21. července15.00 – 18.00 hodin
případně středa 22. července15.00 – 18.00 hodin

🏟 Rozdělení stadionu na sektory

Městský stadion byl rozdělen do pěti sektorů se samostatnými vstupy, mezi kterými platí zákaz přecházení.

  • 1. sektor – VIP (vstup Parkhotel)
  • 2. sektor – tribuna A (sektory A1-A3, vstup vedle fanshopu)
  • 3. sektor – tribuna H (sektory H1-H6, vstup od Střelnice)
  • 4. sektor – tribuna F (sektory F1-F9, vstup od multifunkční haly)
  • 5. sektor – tribuna G (sektory G1-G5, vstup od ulice U Opavice)

sdílet