Herní soustředění je za námi. Vyšlo přesně, jak jsme chtěli, těší Kováče

16. 8. 2020
Redakce | FOTO: Lumír Sedláček, sfc.cz

Loipersdorf – Fotbalisté Slezského FC za sebou mají povedené herní soustředění v Rakousku. V rámci pětidenního bloku sehráli i dva kvalitní přípravné duely s Rapidem Vídeň (3:5) a Štýrským Hradcem (1:1).

„Hodnotím to velmi pozitivně. Myslím, že i kluci to ocenili. Krásný hotel, výborná strava. Za mě tedy velmi dobré soustředění,“ říká opavský trenér Radoslav Kováč.

„Kluci měli sezonu dlouhou snad čtrnáct měsíců a ještě navíc místo dovolené byli zavření doma. I proto jsme chtěli odjet z našeho dobře známého prostředí, aby si kluci vyčistili hlavu. Splnilo to svůj účel. Soustředění nám vyšlo přesně, jak jsme chtěli,“ pokračuje kouč Slezského FC.

Soustředění si pochvaloval i Lumír Sedláček, jenž se spolupodílel na denním provozu soustředění – řešil, co bylo potřeba. „Opravdu nám nic nechybělo. Hotel byl perfektní stejně jako kvalitní hrací plochy. Všichni nám vycházeli vstříc. Rád bych moc poděkoval agentuře Heart of Europe FC a jmenovitě Honzovi Lokajovi za parádní organizaci, servis i spolupráci v průběhu našeho soustředění.“






























sdílet