Slezský FC spojí síly s Fotbalovým andělem

19. 8. 2020
Redakce

Opava – Slezský FC rozjíždí spolupráci s charitativním spolkem Fotbalový anděl. Opavský klub se stane hlavním patronem projektu, který má jasné heslo: „Pomáháme tam, kde je potřeba!“

Zástupci SFC se budou pravidelně účastnit plánovaných akcí Fotbalového anděla, přičemž do vzájemné spolupráce bude zapojena například také opavská stará garda. Ta se v pátek 28. srpna zúčastní benefičního utkání v Krnově, kdy vyzve výběr Krnovska a Osoblažska nad 35 let a podpoří tak dobrou věc, když výtěžek ze vstupného poputuje na podporu nemocného dítěte.

Slezský FC podpoří také velkou aukci fotbalových a hokejových dresů, která je předběžně plánována na říjen, a stane se i hlavním partnerem plesu u příležitosti vyhlášení Zlaté kopačky Krnovska a Osoblažska. V plánu jsou i nejrůznější besedy a další eventy. Veškeré informace k nadcházejícím událostem pak budete mít možnost najít na našem webu a promovány skrze sociální sítě Slezského FC s pomocí nového hashtagu #slezskyandel.

Kdo je Fotbalový anděl

Fotbalový anděl je charitativní spolek spolupracující nejen s českými, ale i slovenskými profesionálními i amatérskými fotbalisty. Finančně, materiálně i společensky pomocí fotbalu podporuje děti, které to nejvíce potřebují.

Prvotní myšlenkou Fotbalového anděla bylo spojit fanoušky dohromady s hráči tak, aby všichni dokázali pomoci. Fotbalový anděl chce podporovat mládežnické kluby nákupem pomůcek k tréninkům, aby děti sportovaly rády a preventivně tak alespoň trochu zabránit užívání drog či alkoholu.

Více informací o projektu naleznete na webu www.fotbalovyandel.cz.


sdílet